IE8 op mijn Mac met VirtualBox

29 oktober 2013


 

Natuurlijk is er BrowserStack, maar om nou 19 dollar per maand te gaan betalen voor iets wat ik niet zo vaak nodig heb vind ik ook weer een beetje zonde.

VirtualBox maar eens proberen.

Ik heb de meest recente versie (4.3) van VirtualBox gedownload en geinstalleerd.

ieVervolgens heb ik via de instructies op OSX daily de IE8 variant geinstalleerd m.b.v. teminal. Nadat ik dat proces had doorlopen moest ik het toegewezen grafische geheugen verhogen en toen wilde Windows XP zo starten. Wat updates uitgevoerd... maar bleek ik alleen opgezadeld te zitten met IE6.

Wel. Die nog even geupdated naar IE8 en... testen maar.

 

Ging prima!

 


Gerelateerde links

Onderwerp

Tag

IE

Hits

1220

Nieuwsgierig?

Bel of mail.
Dan kunnen we idee├źn uitwisselen.