Skip to main content

MobileMe weg, iPhoto hangt

06 July 2012


 

Zodra ik iPhoto open en hij alles heeft geladen, verschijnt de aangekondigde melding.

Meer informatie hoef ik niet, en OK wil ik ook niet. Wat ik wil is een grote rode knop. Annuleer. Doe niets. Ik wil dit niet. Stop. Kappen ermee!

Helaas...

En alle iPhoto opties in de menu's zijn allemaal grijs, ik kan nergens meer bij. Kan geen andere albums openen... nada, niets. Dit lijkt een beetje op het verkapte blue screen of death, met mijn foto albums als "versiering".

Natuurlijk heb ik geprobeerd geduldig te zijn en iPhoto een heleboel uren te geven om de boel te importeren. Hielp dat? Nee. Grr.

 Ik heb nog niet veel op internet kunnen vinden over dit probleem. Wel een tip van iemand anders over een ander probleem: verwijder de MobileMe account in iPhoto. Wat ik daarvoor nodig heb is een werkend menu zodat ik naar iPhoto's voorkeuren kan gaan... en dat is allemaal geblokkeerd.

Lekker dan.

 

 


Last resort:

iPhoto geforceerd afgesloten, opnieuw opgestart en zonder te wachten op het moment dat alles geladen is, gelijk naar het Voorkeuren menu gegaan... en yes, dat lukte, voordat iPhoto doorhad dat hij nog graag MobileMe dingen wilde importeren zonder mijn toestemming.

Snel MobileMe uit de accounts lijst verwijderd.

en nu werkt alles weer.


Apple: dit is niet zo handig!!!

 


Gerelateerde links

Onderwerp

Tag

Hits

1113