Aanpassen Contact pagina

De contact pagina is vanaf twee plekken te bereiken, via een menu knop in je topmenu en via een link in de footer onder het kopje Informatie. De gegevens op de pagina waar je dan uit komt, kun je op twee manieren aanpassen.

De eerste optie die je hebt, is direct bewerken in de pagina zelf. Hierbij is gelijk visueel duidelijk wat je aan het aanpassen bent en waar dat dus op je website staat.

Wat je hiervoor moet doen is inloggen in je webshop controle paneel. Vervolgens open je je webshop in een nieuw tabblad in je brwoser d.m.v. de knop Bekijk huidige website.

aanpassen contact gegevens

Vervolgens zie je dat je webshop in een nieuw tabblad wordt geopend. Ook als je je webshop voor bezoekers hebt gesloten, kun jij nu toch je webshop bekijken.

aanpassen contact gegevens

Ga vervolgens via het topmenu of via de link in de footer naar je contact pagina en klik daarna op Direct bewerken.

aanpassen contact gegevens

Vervolgens kom je in een modus waar je bepaalde blokken direct kunt bewerken.

Als je met je muis over de pagina beweegt, zie je de te bewerken blokken verschijnen. Klik bij het blok wat je wilt bewerken op het Bewerken knopje in de rechterbovenhoek.

aanpassen contact gegevens

Vervolgens kun je dan dingen aanpassen. Als je klaar bent kun je je wijzigingen opslaan met de knop Toepassen. Daarna klik je op Opslaan in de zwarte balk bovenin het scherm.

aanpassen contact gegevens

In dit specifieke geval staan de data in een voorgedefinieerde tabel. Mocht je nu geen Postadres hebben kun je die rij selecteren met je muis (hij wordt dan blauw) en vervolgens via de editor tabel knop kiezen voor rij verwijderen.

aanpassen contact gegevens

De andere mogelijkheid om de Contact pagina aan te passen is via het controle paneel van je webshop.

Ga naar Pagina's beheren en kies eerst Pagina overzicht.

Je ziet nu een overzicht van de aanwezige pagina's in je webshop. Uiteraard kun je hier pagina's verwijderen en nieuwe pagina's toevoegen, maar je kunt hier bestaande pagina's ook wijzigen.

Klik op de knop Bewerken in het blok Contact.

aanpassen contact gegevens

Vervolgens zie je een aantal blokken, welke je kunt aanklikken om te bewerken./p>

Het tweede blok is het adres blok, dus dat klikken we aan.

aanpassen contact gegevens

Vervolgens kom je in een bewerkingsscherm waar je op soortgelijke wijze de teksten kunt aanpassen. Sla ook hier je wijzigingen op door op de knop Toepassen te klikken.

aanpassen contact gegevens

Gerelateerde links

zaterdag, 18 april 2015 Hits: 1193 Onderwerp: Contactgegevens aanpassen