Skip to main content

Blog


03 June 2020

Filtermodule op lijst van activiteiten

De nieuwe website voor #ikscoutthuis, gemaakt met Joomla en YooThemePro, bevat inmiddels een heleboel activiteiten welke je om en nabij huis kunt doen.

Dus werd het handig om te kunnen filteren. Op bijv. speltak, of duur van activiteit.

28 May 2020

Tafel reserveren op website bar In de Smitse

Nu in COVID-19 tijd de horeca weer beperkt open mag, willen ze allemaal een reserveringstool op de website. Want ze mogen immers een beperkt aantal gasten ontvangen.

Voor de bar In de Smitse in Rotterdam wordt hiervan gebruik gemaakt van https://www.etender.nl/.

26 May 2020

Nieuwe website opgeleverd

De website van De Knikker Autoschade was nodig aan vernieuwing toe. En omdat Joomla een beetje overkill is voor een statische website als deze, heb ik gekozen voor Pagekit.
25 May 2020

Waarom je WordPress moet updaten

WordPress is een prachtig CMS. Je kunt er uiteraard mee bloggen maar ook een website met "normale" contentpaginas zijn prima te maken met WordPress.
Het is daarbij wel belangrijk dat je je website up-to-date houdt.

09 May 2020

Joomla 3.9.18 is uitgegeven

Op 21 april is Joomla! 3.9.18 vrijgegeven. Deze versie kwam vrij snel uit na het uitbrengen van versie 3.9.17. Er zat nog een issue in 3.9.17 welke met de nieuwste versie wordt opgelost.
12 April 2020

Nieuwe website #IkScoutThuis

Ivm Covid-19 wilde Scouting snel een nieuwe website lanceren voor het thema #ikscoutthuis. Gericht op alle scouts, die zich nu allemaal thuis moeten vermaken. Of ik snel wat kon maken.